Gisteren ben ik bij mijn nieuwe baasjes komen wonen. Een dagje eerder dan afgesproken, dus ik moest totaal onverwachts mijn koffertje pakken. Baas en vrouwtje kregen nog wat belangrijke adviezen en ondertussen ging ik even spelen.  Vrouwtje moest opletten van Coby maar ik zag heus wel dat ze mij goed in de gaten hield. Heel verstandig want ik kan haar precies leren hoe ik het hebben wil. Ik hoorde al dingen als: “niet naast het bed zetten maar gewoon beneden, dan hoor je hem ook prima als hij piept”.  Daar moet het vrouwtje helemaal niet naar luisteren hoor, ik wil graag in bed en dan lekker tussen baas en vrouwtje in liggen.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

De hele weg naar huis keek ik naar buiten. Autorijden is helemaal niet eng en ik keek rustig rond.  Toen kwamen we thuis en ik deed gelijk een plas op de vloer. Vrouwtje tilde me op en zette me op een daarvoor bestemd kleedje.
Hoeft niet hoor, prima vloer en ook goed te reinigen dus ik ben helemaal tevreden met mijn plas vloer. Vrouwtje dacht daar anders over en dipte de celstof mat in mijn plas en zei tevreden: zo, nu ruikt het naar jouw plasje en weet je waar je moet zijn als je het niet volhoud tot buiten” . Heel goed dan ga ik daar op plassen en dan zoek ik nog even een plekje voor een poepje. Na 5 minuten had ik een mooie plek te pakken en deed een poepje tussen de verwarming en de salontafel. Vrouwtje maakte het heel goed schoon en legde toen op mijn poep-plek ook een matje neer.  Mooi hoor al die matjes. Straks ligt het hele huis vol maar ze houden hier kennelijk van matjes en ze zijn lief, dus ik vind het prima. Elke keer als ik in slaap viel, droegen mijn baasjes me naar de bench en mocht ik daar verder slapen met het deurtje open.

De hele avond ging ik elke keer na mijn slaapje naar buiten en deed dan keurig een plas. Vrouwtje was dol enthousiast maar dat kon ik al lang hoor.
Zij kan dat natuurlijk ook niet weten en kennelijk vinden ze een plasje doen hier écht een gewéldige prestatie.  Om 23.30 uur haalden ze me uit de bench en moest ik wakker worden, plassen en daarna verplicht spelen.  Om 0.30 uur was het bedtijd en na nog een plas buiten moest ik de bench in en ging het deurtje echt dicht. Ik was gelijk in dromenland en om 6.30 uur vond ik het welletjes geweest. Ik begon te piepen en in 5 minuten stond het vrouwtje naast me. Ik ging mee naar buiten en deed direct een plas.  Daarna mocht ik lekker spelen met het vrouwtje en toen eten. Daarna deed ik een mooi poepje op de vloer en toen was ik weer moe. Al met al heb ik dus een hele goede nacht gehad in mijn nieuwe huis. Vandaag kwam er heel veel visite voor mij. Tante Netta en oom Co, neef Richard en Wilma en natuurlijk waren Joeri en Marjolijn er ook. En die kunnen allemaal heel goed knuffelen. Een heerlijk dagje gehad en vanmiddag zijn we ook nog een half uurtje bij opa en oma op visite geweest. Die vonden mij ook geweldig. Ik heb net een poos geslapen en ga nu even spelen met mijn baasjes. Ik heb het reuze naar mijn zin en volgens mij vinden de baas en het vrouwtje het ook geweldig dat ik er ben.

Tot gauw. Dikke knuffel van Meneertje.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *