Vanmorgen kwam de baas maar eens kijken om 7.15 uur want ik was nog steeds niet aan het piepen. Natuurlijk niet, ik lag nog heerlijk maar toen ik de baas zag moest ik wel heel hard piepen. Ik riep dat hij de bench open moest doen, en dat deed hij. Eerst snel naar buiten en toen mocht ik ravotten. Daar ben ik heel erg goed in. Het vrouwtje kwam om 8.00 uur beneden en toen ik haar zag holde ik heel hard naar haar toe. Ze smolt direct en ging met mij knuffelen.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Vandaag mocht ik mee naar de dierenwinkel om een dun lijntje te halen voor aan mijn riem. Daarna gingen we naar de groenteman.  Ik mocht bij vrouwtje in haar jas want je mag geen winkel in als hond.  Echt gek want ik doe heus niks. Ik kwispel naar iedereen en ook bijna iedereen wil mij aaien dus dat is best raar. Hoe doen bazen dat van grote honden, hebben die dan een hele grote jas? Winkelen is heel leuk. In de dierenwinkel rook het heerlijk maar ik ben heel braaf van alles afgebleven. Verder hebben we nog een losse tapijttegel gekocht zodat ik niet kan wegglijden als ik uit de caviakast spring.

Vanmiddag regende het en het vrouwtje wilde perse met mij naar buiten. Ik denk dat ze zelf graag in de regen wil plassen. Voor mij hoeft het niet perse hoor. Je word er enorm nat van. Ik kreeg heel veel lovende woorden dat ik zo snel mijn plasje deed. Ja duhhh, natuurlijk deed ik dat. Je word anders mega nat en daar had ik echt geen zin in. Ik deed een plas en geen stap meer dus toen tilde het vrouwtje me op en gingen we snel naar huis. Er lag een handdoek klaar en ik werd lekker afgedroogd en daarna gingen we spelen. Heerlijk hoor.

Het leven is goed.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *