Vanmorgen kwam de baas om 7.00 uur beneden om te kijken hoe het met mij was. Ik kwam uit de bench en rende naar hem toe. De baas knielde bij me neer en zei: “ ahhhh gelukkig, het gaat weer helemaal goed met je” . Uhm wacht ff……ik had pijn weet je nog? Ik ben zielig.  De baas vond me in het geheel niet zielig meer dus we gingen samen naar buiten voor een plas. Ik was wel even aan het bibberen want stel je voor dat we weer naar de dierenarts gaan. Gelukkig gingen we dat niet en mocht ik gewoon weer mee naar binnen om te eten en te spelen. Het vrouwtje kwam eindelijk thuis en ik rende naar haar toe.
Vrouwtje haalde opgelucht adem dat ik me weer beter voelde en knuffelde me zo’n beetje plat. Ik hing vol overgave in haar haren en kwispelde mijn staart er bijna af.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Vrouwtje slaapt en baasje moest vanmiddag de winterbanden op de auto zetten dus ik moest in de bench. Geen probleem, ik viel meteen in een diepe slaap.  Toen de baas om half 3 ging werken sliep ik nog.
Om 15.00 uur hoorde ik dat het vrouwtje boven de wc doortrok en toen ben ik haar gaan roepen. Ze kwam met haar haren in de windhoos stand naar me toe en we gingen gelijk naar buiten. Ik moest heel nodig poepen dus dat was heel fijn. Gelukkig ben ik niet aan de diarree geraakt van die gemene injectie.

Om 17.30 uur gingen we Joeri ophalen van het station. Vrouwtje zei dat het heel goed was dat ik al die mensen zag en dat ik treinen hoorde. Wat nou treinen? Ze hadden er heel hoog gras en daar heb ik heel hard in rond gesprongen. Toen begon er een hard geklingel en mocht ik mee met het vrouwtje het perron op. Ik was heel blij dat ik Joeri zag en hij was ook blij dat hij mij zag want ik mocht gelijk bij hem op de arm.

Vandaag is mijn nieuwe auto vervoerstas gekomen.
Hij is heel erg mooi en ik heb er in huis al mee geoefend.
Best gek want het huis rijd helemaal niet maar het vrouwtje vond dat leuk en ik plezier haar graag. In mijn nieuwe auto tas kan ik ook liggen. De tas gaat vast aan de stoel zowel aan de hoofdsteun als met bijgeleverde banden.
Daarna gaat de autogordel door de voorlussen. In het bakje zit verder een mooie bevestiging zodat ik er niet uit kan springen. De wanden zijn flexibel dus ik kan mijn hoofd lekker op de rand leggen om te kijken. Ik ben er blij mee en de cavia’s mogen hun vervoerstas weer hebben.

Ik ga nog even lekker spelen.

Vrolijke kwispel van Meneertje.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *