Wat een heerlijke dag was het vandaag. Vanmorgen mocht ik eerst mee boodschappen doen.  We reden met de auto de parkeergarage in. Mooi hoor, al die auto’s. Toen liepen we naar de supermarkt en nog een andere winkel in. Daarna gingen we op visite bij oma in het verzorgingshuis. Oma zit in een rolstoel maar daar kon ik heel mooi op het blad zitten.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Niet alleen oma vond mij geweldig, heel veel oude mensen die daar wonen waren dol op mij. Een mevrouw wilde mij houden maar ik heb al een baas en vrouwtje. Bij oma was ook tante Netta en nicht Esra op visite. Ik kreeg een cadeau en het vrouwtje kreeg nog een teckel. Niet een echte maar een mooie zwarte mini takkie.  Ik heb lekker gesnuffeld en op de bank gespeeld en toen moest oma naar fysiotherapie en gingen wij naar huis. Even buiten geplast en toen lekker in mijn bench slapen. Ik ga zelf naar de bench als ik moet slapen.
De deur mag dan wel open blijven hoor. Om 14.15 uur werd ik wakker en is de baas met me naar buiten gegaan. Keurig een plas gedaan. Eigenlijk gaat het, naar ik heb begrepen, heel erg goed. Ik heb slechts één keer in huis geplast en gepoept en daarna altijd netjes op het celstof matje.  Dat schijnen ze heel fijn te vinden en ik word elke keer enthousiast geaaid en ik hoor dan braaf dus dat zal best goed zijn. De baas ging om 14.30 uur werken en ik ging mooi lief spelen in mijn kast met allerlei speeltjes die daar liggen.

Na een kwartier besloot ik het vrouwtje te gaan testen.  Gezellig in de gordijnen happen en dan kijken hoe ze zou reageren. Ze hebben hier afgesproken geen boosheid maar direct wat anders aanbieden. Ging hartstikke goed ik heb heel veel anders aangeboden gekregen vanmiddag. Best knap van het vrouwtje want ze heeft het heel erg lang volgehouden.
De gordijnen hangen nu leuk omhoog en dat staat ook super mooi. Lekker licht in huis. Vrouwtje heeft al voorzichtig laten vallen dat een kerstboom dit jaar misschien nog niet echt handig is. Ik denk het wel hoor, ik hoorde dat er leuke ballen in gaan dus ik wil dolgraag een kerstboom. Stel je voor dat ik leuk in de kerstboom kan klimmen. Lijkt me fantastisch.
Ik ga vast zingen: “ Oh Denneboom, oh Denneboom, wat zijn je takken wonderschoon” .

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *