Vanmorgen besloot het vrouwtje mij te verrassen en ze sloop, vanuit haar nachtdienst, heel stilletjes het huis in. Ze wilde heel zachtjes binnen komen en dan ineens roepen: Verrassiiiiiiiiiiing. Baas had haar inderdaad niet gehoord, die was eten aan het maken voor de cavia’s, maar ik hoorde haar wel en rende naar haar toe. Omdat ze zo druk bezig was, met in alle stilte haar schoenen uit te doen, schrok ze zich een hoedje van mij. Verrassiiiiiiiiiiing vrouwtje, ik ben er hoor. *Kwispel* *Lebber* *Spring* *Knuffel* Ze schoot in de lach en zei: “je verprutst mijn verrassing”.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Ik hoor en zie alles hoor. Heerlijk als ze thuiskomt uit haar werk. Dan heeft ze de hele nacht gewerkt en gaat ze uitgebreid knuffelen en spelen met mij.
Daarna krijgt de baas pas een zoen want ze moet eerst mijn knuffelaanval afronden. Om uiterlijk 8.30 uur gaat het vrouwtje naar bed want ze is altijd om 15.30 uur weer beneden en slaap is heel belangrijk. Ik stelde nog voor om gezellig bij haar te slapen maar dat vinden ze hier geen goed idee. Kan ook eigenlijk niet want anders is de baas alleen. Wie moet er anders in zijn tenen bijten terwijl hij de krant leest of hem bezig houden?

Over kranten gesproken, baas leest de krant tegenwoordig met één oog.
Hij kijkt met dat ene oog naar de krant en met het andere oog naar mij.
Zo kan hij me elke keer leuke speeltjes geven, als ik er met spullen vandoor ga die ik niet mag hebben. Baas is hèèl goed in lezen met één oog op de krant en één oog op mij. Ik ben hèèl goed in rondlopen met alles van de baas en het vrouwtje. Ze hebben hele leuke spullen en die passen nog best in mijn speelgoedkast. Baas is er elke keer als de kippen bij als ik voorbij wandel met mijn celstofmatje, de theedoek, een tas maar ook als ik aan kabels trek.
Ze hebben echt hele leuke dingen hier.  Eigenlijk veel leuker dan mijn speelgoed dus ik heb geen idee waarom ik die elke keer opnieuw moet pakken. Maar ach, het houd ze bezig, je wilt tenslotte niet dat ze stijve spieren krijgen van het stilzitten toch?

Vanmiddag mocht ik lekker mee wandelen toen het vrouwtje uit bed kwam en ik heb gespeeld met Linsey, het hondje van buren, ik ben geaaid door allerlei kinderen en ook volwassenen. Verder mocht ik weer op de weegschaal.
Toen ik bij mijn baas en vrouwtje kwam wonen woog ik 1213 gram en nu, tien dagen later, 1546 gram. Ik ben dus precies 333 gram gegroeid.  Ik ga snel afsluiten want ik ga het vrouwtje helpen met de afwasmachine. Fijne avond allemaal.

Dikke knuffel van mij.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *