Vanmorgen gingen we eerst stemmen. Althans de baas en het vrouwtje gingen stemmen, ik wilde ook wel stemmen maar er was geen partij die ETWEDW als naam had. (Elke Teckel Wil Elke Dag Worst)  Dus ging ik alleen mee om te kijken of ze wel op de juiste partij gingen stemmen. Daarna reden we door naar het bos. Ik mocht heerlijk rennen met de baas, het vrouwtje opzoeken achter bomen en spelen met de bladeren. Ik luister nog steeds erg goed en kom gelijk als ze roepen. Vrouwtje had een plakje kookworst in mini stukjes mee genomen. Nou, daar kom ik absoluut voor terug gerend. Af en toe oefenen ze om zeker te weten dat ik luister. Er liep helemaal niemand in het bos, het hele bos was van ons alleen.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Op een gegeven moment lag ik heerlijk in iets te rollen.
Het vrouwtje trok een vies gezicht en zei: “ ah jakkie, je gaat toch niet door een dode muis rollen?
Echt wel, dan ruik ik naar muis en kan ik op jacht zonder dat de muis ruikt dat ik een hond ben.
Daar is juist zo goed over na gedacht.
Het vrouwtje had lak aan mijn argumentatie en ik moest er onmiddellijk mee stoppen.
Ze zei: “ gelukkig gaan we vanmiddag naar Alma in Boxtel voor je puppy-puk.
Dan ben je die stank ook weer kwijt.
Ik stonk niks hoor, ze overdrijft enorm.
De muis was al volledige gemummificeerd, dus die ruikt echt niet vies.

Na het bos reden we niet naar huis maar ging het vrouwtje bellen met Richard.
Richard is een neef en hij en Wilma hebben sinds een paar dagen ook een pup.
Het is alleen een hele grote, een kruising met Ridgeback en een Weimaraner.
Hij heet Diesel en is pas negen weken oud.
Toen we binnenkwam stormde er een enorme hond op ons af en hij sprong wild in het rond.
Ik was niks bang voor hem hoor.
Was lief beest alleen een beetje lomp.
Ik kon ook mooi onder de tafel door en Diesel kon dat een stuk minder snel dus ik was zo weg.
We hebben een klein poosje samen gespeeld en toen moesten wij naar huis want we gaan zo naar Boxtel.
Daarom een piepklein kattebelletje want we hebben haast.
Alma, we komen er aan.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *