Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Leuk dat je die foto s van jou en oma stuurt .Wat een prachtige bloemen voor in het paradijs .Je vrouwtje moet maar een grote rode strik in jou staart of aan je halsband maken .dan mag je misschien ook in zo n bloempot zitten ……..maar een koekjes boom vind ik ook wel een heel goed idee.dan zal moet je ze heel veel water geven zo dat er aan iedere tak een koekje groeit Hi …hi … linksWij hebben nu de hele tuin vol met violen staan witte , blauwen en sommige zijn geel .en ik kom er echt niet aan .Wel wil ik lekker in het gras liggen rollenbollen en dat gras kan er heus wel tegen .die grassprietjes gaan vanzelf weer omhoog .Het word wel heel mooi bij Mieke op de camping nu het dak er weer op zit.en de veranda is ook bijna klaar .1 mei gaat Camping De Hippe Kip weer open !Gezellig ik ga nu nog en koekje schokken Mmmmmm lekker Smak ……. smak.Groetjes van Tygo🐾 en zijn vrouwtje Mia.🙋🐾

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *