Hallo vrienden, ik ben weer terug van een heerlijke vakantie.
Ik was nog nooit op vakantie geweest maar ik vond het geweldig.
We waren met opa, oma, Dominiek, Patrick, Joeri, Marjolijn, de baas, het vrouwtje en ik. De vakantie had wel eeuwig mogen duren.
Ik had van minuut tot minuut iemand om te spelen, te knuffelen of lekker bij te slapen. Wat een zalige luxe. Vooral bij opa en oma slapen is heerlijk.
Opa en oma durven niet te bewegen als ik op schoot slaap en dat zorgt voor een heerlijke ontspannen slaap.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Alleen ’s nachts sliep ik in mijn bench en als ze gingen eten mocht ik er niet bij zitten maar verder was ik geen seconde alleen. Dat ben ik thuis ook zelden maar dan moet ik wel af en toe alleen spelen en dat hoefde op vakantie echt niet. Ik heb heerlijke korte wandeltochtjes gemaakt, andere hondjes gezien, en ik mocht mee op de opa en oma golfkar. Dat vond ik heel erg leuk. Opa en oma werden dan rond gereden en ik mocht standaard mee. We zijn bij snowworld gaan kijken, het park gezien en natuurlijk mocht ik ook mee naar de parkplaza.
Andere hondjes moesten buiten blijven maar ik mocht in de draagtas mooi mee naar binnen. Ik keek mijn ogen uit en vond alles leuk.

Zaterdag was ik met de baas en het vrouwtje een stukje lopen en ik mocht op een veilig plekje even los lopen. Ik rende door de bladeren en hapte in stokken en holde heen en weer.  Verder liep ik keurig mee maar ineens rook ik iets……ik deed mijn neus hoog in de lucht…….mijn start strak naar achter en toen liep ik vliegensvlug zigzaggend achter een spoor aan. De baas en het vrouwtje schoten in de lach en vertelden dat ik een konijnenspoor had.  Dat was geweldig. ik holde het spoor af en ineens stopte ik en nam een hap. Heerlijk, konijnenkeutels. Vrouwtje riep: “los Meneertje…..maar aju paraplu, ik heb niet voor niets het spoor gevolgd.  Als zij eigen keutels wil gaat ze zelf maar speuren. Deze zijn mooi van mij. Hoewel ik me afvraag of ze wel zelf konijnenkeutels wil eten, ze noemde me een viespeuk. maar ze mag rustig speuren en dan de gevonden keutels aan mij geven.  Vrouwtje probeerde mijn mond nog te openen maar ik had ze al allemaal doorgeslikt. Lekker hoor.
Toen ik haar later een lebber gaf zei ze: “ bah een konijnenkeutel lebber”.
Wat een aanstelster zeg, ze knuffelt thuis ook met de cavia’s en die eten caviakeutels. Hier is er nog één *Lebber* *Lik* *Knuffel*.

Op Sinterklaasavond heb ik ook erg veel lol gehad. Vrouwtje was bang dat het wat druk voor me zou zijn hahaha, niks druk.  Ik kreeg alle papiertjes en holde daar mee rond, zo leuk. Zelf kreeg ik ook nog cadeautjes. Een eend met een flostouw er aan vast en een Takkie knuffel van Jip en Janneke. Ook vond ik nog een pepernoot. Die is ook heel erg lekker.  Het weekend is om gevlogen en dat is heel jammer. Hoewel ik ook wel dol enthousiast was toen ik weer thuis kwam. ik rende naar de voordeur en vloog rondjes rond de salontafel.
Oost West, Thuis Best. Maar volgende week wil ik best weer een weekend naar Centerparcs.

Vanmiddag ben ik voor het eerst van mijn leven naar het bos geweest.
Ik had op Centerparcs ook wel bomen en blaadjes gezien maar hier stonden geen huisjes. Wat is het toch zalig om in de bladeren heen en weer te hollen. We hebben 10 minuten gewandeld en gerend. Toen mocht ik op de arm terug naar de auto. Op de arm viel ik al in slaap. Net gegeten en naar buiten geweest en nu ben ik weer helemaal vol energie. Vrouwtje zegt dat ik een lekkere ADHD pup ben. Ik vind het een mooie titel.

Ik ga eens kijken of er iemand met mij wil gaan spelen.
Tot morgen.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *