Vrouwtje heeft haar laatste nacht van haar week nachtdienst weer gewerkt en ging, na een uitgebreide knuffelpartij met mij en een zoen voor de baas, snel naar bed. Haar laatste dag komt ze altijd vroeg uit bed om te schakelen naar het dagritme.  Ik ging lekker met de baas spelen en heb zo’n plezier gehad. Ik haalde mijn bed uit de bench, baas gaf me een speeltje en stopte mijn bed dan terug. Echt een super leuk spel en ik heb het wel 40 keer gedaan en de baas deed alle 40 keer gewoon mee, dus hij vond het ook een geweldig leuk spel.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Ook heb ik met de baas rondjes gehold en daarna ging ik slapen.  Om kwart over 12 ging ik buiten plassen en poepen en daarna mocht ik mee naar boven om het vrouwtje wakker te maken. Zo leuk om te spelen op bed. Eerst zoende ik het vrouwtje wakker en daarna holde ik van de baas naar het vrouwtje.
Na een kwartiertje gingen we naar beneden want we moesten heel veel doen.
Morgen gaan we een weekend naar Centerparcs en er moet voor die tijd nog heel veel gebeuren.

Ik ben heel goed in helpen dus ik heb eerst samen met het vrouwtje alle spullen klaargezet die we nodig hadden om de cavia’s te verschonen.
Het blik had ik achter de salontafel gelegd en de hangmatjes had ik alvast in mijn speelgoed kast opgeborgen. Ik rende weg met het schuursponsje maar toen ving het vrouwtje mij. Ik moest helpen met de bodembedekking. Zo leuk al die kartonnen stukjes. Ik heb geholpen door heel veel stukjes karton uit de emmer op de grond te leggen. Zo kon mijn vrouwtje er makkelijk bij. Samen schoonmaken is zo veel leuker. Vele handen en pootjes maken licht werk.
Uiteindelijk lag er een hele berg kartonnetjes op de grond en kon ik me gaan bemoeien met de kruiden. Ik rook de kruidenbak die op de bank stond. Ik ging tegen de bank staan en kon bij de deksel. Net toen ik hem aan het vrouwtje wilde geven, schoof vrouwtje de bak een stuk verder de bank op. Nu kon ik er niet meer bij. Dan maar even de vloer vegen met de handdoek van het vrouwtje. Ik rende weg met de handdoek en dat mocht wel.  Na twee uur poetsen gingen we buiten wandelen. Vrouwtje met een bezweet hoofd van het poetsen en ik was ook moe van al het helpen.

Natuurlijk moesten we daarna nog koken en de vaatwasmachine inruimen.
Nu gaan we een poosje uitrusten en dan gaan we alle spullen voor de vakantie inpakken. Petra komt op de cavia’s passen want die kunnen niet mee op vakantie. Ik ga namelijk heel veel meenemen. Mijn speelkast, mijn grasveld van buiten en uhhhhhh, ik bedenk vast nog wel dingen. Ik heb er heel veel zin in.

Lieve allemaal, tot na het weekend.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *