Vrouwtje kwam vanmorgen thuis uit haar werk en ik was aan het spelen met de baas. ik hoorde haar stem en vloog naar haar toe. Die ken ik natuurlijk ook en ga ik begroeten. Mijn vrouwtje is dan net zo enthousiast als ik en dat is heel leuk. Ik mocht op de weegschaal. Toen ik kwam wonen, afgelopen zondag, woog ik 1213 gram. Vandaag woog ik 1363 gram. Goed hè! Om 8.30 uur verdween mijn vrouwtje naar bed en ging ik weer met de baas spelen en daarna slapen.

Fotoverhaal, klik op de pijl voor de volgende foto

Na mijn slaapje mocht ik met de baas mee naar een mooi veld met allemaal gras en zand. Ik vond het super leuk en heb blaadjes verschoven, rondjes gehold en ik vond ook nog een mooie stok.  Gelukkig mocht Ik de stok meenemen naar huis. Baas heeft de stok thuis ontdaan van zijn bast en ik heb nu een hele coole kale tak.  Je kan er heerlijk op kauwen echt heel leuk.

Om 14.30 ging de baas werken en sliep het vrouwtje nog dus toen moest ik in de bench met het deurtje dicht. Geen enkel probleem maar ik ben ook geen baby meer, ik kan dat heus wel. Vrouwtje was om 15.30 uur beneden en toen mocht ik er weer uit. Heerlijk knuffelen met mijn eigen vrouwtje. Ik heb netjes buiten gepoept en geplast.  Toen we terug kwamen bleek het gordijn naar beneden gezakt te zijn. Vrouwtje had het nog niet gezien maar ik wel. Voordat ze de kans kreeg om koffie te zetten had ik me vol overgave op het gordijn gestort. Super leuk om daar keihard aan te trekken. Ik liep vol trots met het gordijn in mijn bek richting vrouwtje.  De lol was van korte duur en de gordijnen hangen weer omhoog. Dan maar de stofdoek want ze hebben voorlopig helemaal geen tijd om te stoffen dus dan kan ik er net zo goed mee spelen.

Vrijdag gaan we met alle vier de kinderen, opa, oma, de baasjes en ik op sinterklaasweekend naar Centerparcs. Het schijnt een traditie te zijn en ik ben dol op tradities en aandacht dus ik hoefde niet na te denken. Count me in!
De cavia’s blijven thuis bij de vaste oppas, die houden kennelijk niet van vakantie. Ik wel en ik ga mooi altijd mee. Je krijgt dan ook cadeautjes hoorde ik.  Voor het geval ze mij vergeten maak ik alvast een lijstje voor de sint:
Gordijnen om mee te spelen, schoenen met veters en een vleesbot.
Ik heb er zin in.

Dikke knuffel van Meneer Jansen.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *